Tästä ruuasta piti tulla vähän erilaista, mutta kun sokea ostaa kaupasta kanan filesuikaleita kanan rintafileiden sijaa, tulikin uuniruuasta kastikeruoka. Mutta hyvää oli siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi.
250 g kanan filesuikaleita
mausteita (mulla oli valkosipulirouhetta, chiliä, suolaa jaaaaa vissiin vielä paprikajauhetta)
1 keltainen paprika
2 dl 7 % ruoka"kermaa" ja vähän vettä
1prk ananaspaloja
fetajuustoa (tai siis salaattijuustoa) määrittelemättömän verran. Puoli purkkia oisko ollut.
(tilkka soijakastiketta eli noin 1 rkl)
Elikkäs.. Eka paistetaan kanasuikaleita pannulla ja kun alkaa näyttää kivan ruskettuneelta lisätään mausteita oman maun mukaan. Myöhemminkin ehtii vielä maustaa jos tässä vaiheessa pelottaa.
Lisätään pannulle paloiteltu paprika ja ruokakerma. Huuhdellaan kermatölkki vedellä ja huljautetaan sekin pannulle. Kuumennellaan vähän aikaa ja lisätään joukkoon ananas ja feta. Sit taas kuumenellaan ja lopuksi maistetaan. Jos niitä mausteita tuli käytettyä liian vähän tossa alkuvaiheessa, niin vielä voi korjata tilanteen. Itse lisäsin tässä vaiheessa tilkan soijakastiketta koska oon vaan soijafriikki.
Ja niin.. Se lisuke! Muistin vähän liian myöhään, et tän kastikkeen kans pitäis varmaan olla jotain lisukettakin, joten riisit meni vähän liian myöhään kiehumaan. Niitä odotellessa kastikeraukka joutui sit kiehumaan vähän haluttua kauemmin, joten fetat suli aiottua enemmän, mut eipä tuo makuun vaikuttanut. Ehkä jopa paransi sitä. Söin siis annoksen kanssa tummaa riisiä. Syö sinä mitä haluat, mutta laita etenkin riisit hyvissä ajoin kiehumaan, jos sulla ei oo jotain superhyper nopsariisiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti